Arme Riddere

Arme Ridder med brombær
Daggammelt brød i halvtykke skiver, eller strimler, vendes i sammenpisket æg og lidt kanelsukker.
Steg dem gyldne i smør. Spises med brombær til.
Frem til Mikkels dag  den 29.september kan brombær plukkes, den dag tisser Fanden efter sigende på bærrene og de bliver uspiselige.

Myntelimonade 4-6 glas

  • 5 økologiske citroner
  • ca.150g rørsukker
  • 5dl vand
  • 4 stilke mynte

Kom finrevet skal af 1 citron, citronsaft af 4 samt 1citron skåret i skiver i en gryde sammen med sukker og vand. Kog det op og tag gryden af bålet og tilsæt myntestilkene. Lad det hele køle lidt af og hæld det i en kande el.lign. Bør nydes afkølet med isterninger

God fornøjelse Ildfluen Øyvind

Dette indlæg blev udgivet i Opskrift. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *