En bid af naturen

En bid af naturen – aktivitetshæfte(r)

Naturen pirrer vores nysgerrighed og stimulerer vores sanser. Naturen er udgangspunktet for friluftsliv, hvor spejdernes fællesskab udvikler sig. Naturen bliver en ramme for sjove og udfordrende aktiviteter, giver os røde kinder og er rammer for mange sjove oplevelser.

Det Danske Spejderkorps har udarbejdet en Natur- og miljøstrategi, der siger lidt om, hvordan vi ønsker at bruge, beskytte og forholde os til naturen. Disse aktivitetshæfter omsætter politikkens mål til nogle aktiviteter, I kan lave, som også gør jer klogere på vores natur.

Vi bruger naturen til mange af vores aktiviteter, og med disse aktivitetshæfter får du og dine spejdere endnu flere muligheder for at lade naturen pirre til nysgerrigheden.

Aktivitetshæfterne er udarbejdes af Ildfluerne, som planlægger nye udgaver jævnligt som støtte til at øge kendskabet til vores Natur- og miljøstrategi.

Her kan du hente aktivitetshæfterne efterhånden som de udkommer, du kan tilmelde dig ildfluernes nyhedsbrev, så du kan følge med i, hvad ildfluerne udgiver.

Her kan du hente hæfterne som pdf fil.

Hent Efterår & vinter pjecen som PDF

Hent forår og sommer folder

Her kan hentes løsninger til forårs og sommer folderen

Hent folderen, Spis Naturen

Hent løsning til natur quiz i Spis Naturen

Hent folderen, Stranden

Hent løsning til strand quiz

Hent folderen, Den bynære natur

Hent opgaveark

Hent folderen, Skoven

Hent løsningsark til Skoven

Hent folderen, Livet i ferske vande

Hent løsningsark til Sø & å quiz

Hent folderen, Krible Krable

Hent løsning til Krible Krable quiz